Menyang kontèn

Parembugan:Peking

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Kudu digawe kaca dhisambiguasi katone. Sing sijine menyang kutha Beijing. Meursault2004ngobrol 11:57, 12 Februari 2007 (UTC)