Kemanak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Instrumen awujud kaya ta buah pisang, dianggap kaya instrumen kuna. Kemanak ditabuh ing sjroning ansambel kanggo mengiringi jogèd Bedhaya , Serimpi dan Santiswaran.