Kemanak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Instrumèn awujud kaya ta gedhang, dianggep kaya instrumèn kuna. Kemanak ditabuh ing sajroning ansambel kanggo ngiringi jogèd Bedhaya, Srimpi, lan Santiswaran.