Kemanak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Instrumèn awujud kaya ta gedhang, dianggep kaya instrumèn kuna. Kemanak ditabuh ing sajroning ansambel kanggo ngiringi jogèd Bedhaya, Srimpi, lan Santiswaran.