Kabupatèn Pangkajene Kapuloan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Kabupatèn Pangkajene)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatèn Pangkajene Kapuloan
120px
Lambang Pangkajene
Sesanti: "---"
Gambar:Lokasi Pangkajene.jpg
Dina Dadi:---
Kutha krajan: kutha Pangkajene
Bupati:---
Wakil Bupati:---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

12 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa:---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Pangkajene Kapuloan iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Pangkajene iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Pangkajene Kapuloan katata sajeroning 12 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Balocci
  2. Bungoro
  3. Kalukuang Masalima
  4. Labakkang
  5. Liukang Tangaya
  6. Liukang Tupabbiring
  7. Mandalle
  8. Ma'Rang
  9. Minasa Te'ne
  10. Pangkajene
  11. Segeri
  12. Tondong Talasa

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kabupatèn Pangkajene Kapuloan, Sulawesi Kidul

Kecamatan: Balocci | Bungoro | Kalukuang Masalima | Labakkang | Liukang Tangaya | Liukang Tupabbiring | Mandalle | Ma'Rang | Minasa Te'ne | Pangkajene | Segeri | Tondong Talasa

Sulawesi Kidul