Kalukuang Masalima, Pangkajene Kapuloan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalukuang Masalima, Pangkajene Kapuloan
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Pangkajene {{{nama dati2}}}]]

Kalukuang Masalima iku kacamatan ing Kabupatèn Pangkajene Propinsi Sulawesi Kidul.


 

Kabupatèn Pangkajene Kapuloan, Sulawesi Kidul

Kecamatan: Balocci | Bungoro | Kalukuang Masalima | Labakkang | Liukang Tangaya | Liukang Tupabbiring | Mandalle | Ma'Rang | Minasa Te'ne | Pangkajene | Segeri | Tondong Talasa

Kabupatèn Pangkajene