Kabupatèn Ènrèkang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Enrekang
Lambang Kabupatèn Enrekang
Lambang Kabupatèn Enrekang
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Enrekang.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Enrekang
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

9 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané
Web: www.enrekangkab.go.id

Kabupatèn Enrekang iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Enrekang iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Enrekang ketata jroning 9 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Alla
  2. Alla Timur
  3. Anggeraja
  4. Anggeraja Timur
  5. Baraka
  6. Enrekang
  7. Enrekang Selatan
  8. Maiwa
  9. Maiwa Atas

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kabupatèn Enrekang

Sulawesi Kidul