Kabupatèn Ènrèkang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kabupatèn Enrekang
Lambang Kabupatèn Enrekang
Lambang Kabupatèn Enrekang
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Enrekang.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Enrekang
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

9 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane
Web: www.enrekangkab.go.id

Kabupatèn Enrekang iku kabupatèn ing Propinsi Sulawesi Kidul, kutha Enrekang iku kutha krajan kabupatène, kutha-kutha liyane : --- lan liya-yane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | besut sumber]

Kabupatèn Enrekang ketata jroning 9 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Alla
  2. Alla Timur
  3. Anggeraja
  4. Anggeraja Timur
  5. Baraka
  6. Enrekang
  7. Enrekang Selatan
  8. Maiwa
  9. Maiwa Atas

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]

Cithakan:Kabupatèn Enrekang

Sulawesi Kidul