Baraka, Ènrèkang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Baraka, Enrekang)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Baraka, Ènrèkang
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Enrekang {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Baraka iku kacamatan ing Kabupatèn Enrekang Propinsi Sulawesi Kidul.

Cithakan:Kabupatèn Enrekang

Kabupatèn Enrekang