Wikipedia:ProyekWiki Sèwu kali ing Bawana Afrika

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

ProyekWiki Sèwu Kali dikarepaké kanggo mènèhi "dalan" marang para panganggo Wikipedia Jawa kang kersa bareng-bareng nyengkuyung ngisi artikel bab Geografi supaya luwih pepak.

Partisipan[besut sumber]

Kabèh pangguna utamané kang duwé interes marang bab Geografi Bisa ndaftar ing kéné:

  1. Panganggo:PrasKothak pesen

Daftar Kagiatan[besut sumber]

  1. Milih kali kang disenengi
  2. Golek artikel saka Wikipedia basa liya (Indonésia, Inggris, Italia, lsp misturut basa sing dikuwasani)
  3. Miwiti gawé rintisan artikel, sithik-sithiké ngamot bab pambuka, ciri-ciri, nagara kang diliwati lan katrangan liyané kang magepokan.
  4. Ngisi pranala lan kategori.

Cithakan kang bisa dipigunakaké[besut sumber]

Kali ing Afrika[besut sumber]

Afrika Kidul[besut sumber]

Afrika Tengah[besut sumber]

Afrika Wétan[besut sumber]

Afrika Kulon[besut sumber]

Afrika Lor[besut sumber]