Kali Awash

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kali Awash
Awash river.jpg
Situs Warisan Donya UNESCO
Pernah Étiopia Edit this on Wikidata
Paugeran ii, iii, iv
Rujukan 10
Koordhinat 11°06′00″N 40°34′46″E / 11.1°N 40.5794°E / 11.1; 40.5794
Prasasti 1980 (Sèsi 4)

Awash (bisa dieja Hawash) ya iku salah sijine kali utama kang dumunung ana ing Ethiopia. Manungsa bisa ngelakoni urip ana ing paraden (lembah) Awash minangka wiwit spesies. Awash Tengah uga kagolong panggonan kang tinemu sisa hominid pra-manungsa kang tinemu.

Dhaptar pustaka[besut | besut sumber]

  • Zewdu Tememew Molla, "Dam Safety Evaluation on Koka Dam, Ethiopia". M.Sc. thesis, 2005. abstract

This article incorporates text from the Encyclopædia Britannica Eleventh Edition, a publication now in the public domain.