Kali Awash

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sana Warisan Donya UNESCO
Kali Awash
Janeng ing Pratélan Warisan Donya
Awash river.jpg
Jinis Budaya
Wewaton ii, iii, iv
Rujukan 10
Tlatah UNESCO Afrika
Sujarah prasasti
Prasasti 1980 (Sési 4)

Awash (bisa dieja Hawash) ya iku salah sijine kali utama kang dumunung ana ing Ethiopia. Manungsa bisa ngelakoni urip ana ing paraden (lembah) Awash minangka wiwit spesies. Awash Tengah uga kagolong panggonan kang ditemukake sisa hominid pra-manungsa kang ditemukake.

Dhaptar pustaka[besut | besut sumber]

  • Zewdu Tememew Molla, "Dam Safety Evaluation on Koka Dam, Ethiopia". M.Sc. thesis, 2005. abstract

This article incorporates text from the Encyclopædia Britannica Eleventh Edition, a publication now in the public domain.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kali_Awash&oldid=985253"