Abang: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: ga:Dearg
c (r2.6.5) (bot Menambah: ps:سور)
c (r2.6.5) (bot Menambah: ga:Dearg)
[[fr:Rouge]]
[[fur:Ros]]
[[ga:Dearg]]
[[gan:紅色]]
[[gl:Vermello]]
4.375

besutan

Menu navigasi