Branislav Ivanovic

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Branislav Ivanović
Бранислав Ивановић
Branislav Ivanović
Katerangan priangga
Jeneng dawa Branislav Ivanović
Dhuwur 1.88 m (6 ft 2 in)[1]
Posisi main Bèg tengah, Bèg kanan
Katerangan klub
Tim saiki
Chelsea
Angka 2
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2001–2002 Remont 13 (0)
2002–2003 Srem 19 (2)
2003–2006 OFK Beograd 55 (5)
2006–2008 Lokomotiv Moscow 54 (5)
2008– Chelsea 109 (10)
Tim nasional
2003–2007 Serbia dan Montenegro U-21 38 (4)
2005– Serbia 48 (6)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15.00, 13 Mèi 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 14.22, 28 Fèbruari 2012 (UTC)

Branislav Ivanovic ya iku sawijining pemain bal-balan profésional kang asalé saka Yugoslavia.[2] Dhèwèké lair tanggal 22 Fèbruari 1984 ing Sremska Mitrovica, SFR Yugoslavia. Saiki dhèwèké dadi salah siji punggawa saka klub Chelsea lan main ing posisi mburi. Saliyané iku dhèwèké uga kalebu juru main ing skuad timnas Serbia.

Karir Senior[besut | besut sumber]

  1. 2001–2002: Remont
  2. 2002–2003: Srem
  3. 2003–2006: OFK Beograd
  4. 2006–2008: Lokomotiv Moscow
  5. 2008–xxxx: Chelsea

Karir Timnas[besut | besut sumber]

  1. 2003–2007: Serbia U-21
  2. 2005–xxxx: Serbia

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "Branislav Ivanovic | Profile, Biography & Pictures". chelseafc.com. Dijupuk 8 October 2011.  delete character ing |title= ing posisi 20 (pitulung)
  2. bola.net diundhuh tanggal 21 Mèi 2012