Sremska Mitrovica

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Koordinat: 44°59′N 19°37′E / 44.983°L 19.617°W / 44.983; 19.617

Sremska Mitrovica
Сремска Митровица
City
Panoramic view over centre of Sremska Mitrovica
Panoramic view over centre of Sremska Mitrovica
Coat of arms of Sremska Mitrovica
Coat of arms
Location of the municipality of Sremska Mitrovica within Serbia
Location of the municipality of Sremska Mitrovica within Serbia
Coordinates: Cithakan:Country abbreviation 44°59′N 19°37′E / 44.983°L 19.617°W / 44.983; 19.617
Negara Serbia
Distrik Srem
Padunungan 26
Government
 • Mayor Branislav Nedimović
Area[1]
 • Municipalitas 762 km2 (294 sq mi)
Population (2002 census)[2]
 • Kutha 37.586
 • Municipal 79.773
Time zone CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe pos 22000
Kodhe area +381 22
Car plates SM
Website www.sremskamitrovica.org.rs

Sremska Mitrovica (Aksara Sirilik: Сремска Митровица, Cithakan:IPA-sr) iku sawijining kutha lan munisipalitas sing dumunung ing provinsi Vojvodina, Serbia, ing gisiking Kali Sava. Ing taun 2011 kutha iki nduwèni padunung 37,586, déné wewengkon administrasi Sremska Mitrovica padunungé 79,773 jiwa.

Désa-désa ing gisik lor Kali Sava, ing tlatah Syrmia:

Désa-désa ing gisik kidul Kali Sava, ing tlatah Mačva:

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Municipalities of Serbia, 2006". Statistical Office of the Republic of Serbia. 
  2. ^ Popis stanovništva, domaćinstava i Stanova 2002. Knjiga 1: Nacionalna ili etnička pripadnost po naseljima (in Serbian). Statistical Office of the Republic of Serbia. 2003. ISBN 86-84443-00-09 Check |isbn= value (help). 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Srem District


Kabupatèn lan kutha ing Serbia Flag of Serbia.svg
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sremska_Mitrovica&oldid=972982"