Sremska Mitrovica

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Koordhinat: 44°59′N 19°37′E / 44.983°N 19.617°E / 44.983; 19.617

Sremska Mitrovica
Сремска Митровица
City
Panoramic view over centre of Sremska Mitrovica
Panoramic view over centre of Sremska Mitrovica
Coat of arms of Sremska Mitrovica
Coat of arms
Location of the municipality of Sremska Mitrovica within Serbia
Location of the municipality of Sremska Mitrovica within Serbia
NegaraSerbia
DistrikSrem
Padunungan26
Pamaréntahan
 • MayorBranislav Nedimović
Laladan[1]
 • Municipalitas762 km2 (294 sq mi)
Cacah warga (2002 census)[2]
 • Kutha37.586
 • Municipal79.773
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)
Kodhe pos22000
Kodhe area+381 22
Car platesSM
Situs wèbwww.sremskamitrovica.org.rs

Sremska Mitrovica (Aksara Sirilik: Сремска Митровица, Cithakan:IPA-sr) iku sawijining kutha lan munisipalitas kang dumunung ing provinsi Vojvodina, Serbia, ing gisiking Kali Sava. Ing taun 2011 kutha iki kang ndunungi 37,586, déné wewengkon administrasi Sremska Mitrovica kang ndunungi 79,773 jiwa.

Désa-désa ing gisik lor Kali Sava, ing tlatah Syrmia:

Désa-désa ing gisik kidul Kali Sava, ing tlatah Mačva:

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Municipalities of Serbia, 2006". Statistical Office of the Republic of Serbia. 
  2. Popis stanovništva, domaćinstava i Stanova 2002. Knjiga 1: Nacionalna ili etnička pripadnost po naseljima (ing basa Serbian). Statistical Office of the Republic of Serbia. 2003. ISBN 86-84443-00-09 Priksa gandra |isbn= (pitulung). 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Srem District


Kabupatèn lan kutha ing Serbia Flag of Serbia.svg