Šabac

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Šabas
Gréja Ortodoks

Šabac, (basa Serbia: Шабац,) iku kutha lan kuthamadya ing Dhistrik Mačva, Serbia. Kuthamadya Šabac kapérang dadi 51 désa.

Geografi[besut | besut sumber]

Šabac dumunung ing koordinat geografis 44.76° LU, 19.69° BT, ing sadawaning bantaran Kali Sava, ing dalan utama tumuju Ruma, Beograd lan Drina. Dawaning dalan utama iku ana 65 km-.

Demografi[besut | besut sumber]

Ing taun 2002, padunung kutha iki ana 55.163 jiwa, (mayoritas ètnis Serbia: 52.351 jiwa (95%)).

Pemandangan[besut | besut sumber]

  • Gréja Ortodoks

Serba-serbi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Šabac&oldid=1029230"