Novi Pazar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Novi Pazar
Нови Пазар
City
Coat of arms of Novi Pazar
Coat of arms
Location of the municipality of Novi Pazar within Serbia
Location of the municipality of Novi Pazar within Serbia
Coordinates: 43°09′N 20°31′E / 43.150°N 20.517°E / 43.150; 20.517
Negara Serbia
Distrik Raška
Padunungan 99
Government
 • Mayor Meho Mahmutović (SDP)
Tlatah[1]
 • Municipalitas 742 km2 (286 sq mi)
Cacah jiwa (2002 census)[2]
 • Kutha 54.604
 • Municipal 85.996
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe pos 36300
Kodhe area +381 20
Car plates NP
Sana jaringan www.novipazar.rs

Novi Pazar (Aksara Sirilik Serbia: Нови Пазар; basa Turki: Yeni Pazar) iku sawijining kutha lan munisipal ing kidul-kulon Serbia, dumunung ing distrik Raška. Miturut sènsus resmi taun 2002, cacahing padunung ing minisipal iki ana 85,996 jiwa, déné padunung kuthané 54,604 jiwa. Novi Pazar dadi pusat ékonomi lan budaya ing tlatah Sandžak, lan pusat budaya Bosniak ing Serbia.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Municipalities of Serbia, 2006". Statistical Office of the Republic of Serbia. 
  2. ^ Popis stanovništva, domaćinstava i Stanova 2002. Knjiga 1: Nacionalna ili etnička pripadnost po naseljima (ing Serbian). Statistical Office of the Republic of Serbia. 2003. ISBN 86-84443-00-09 Priksa gandra |isbn= (pitulung). 

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Novi_Pazar&oldid=962614"