Kraljevo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Peta sing nuduhaké dunungé Kraljevo ing Serbia.

Kraljevo (Aksara Sirilik Serbia: Краљево) iku sawijining kutha lan kuthamadya ing Serbia sisih kulon. Wewengkon kuthamadya sing ndunungi 121.707 jiwa (2002) lan wewengkon kutha 82.846 jiwa (2002). Wewengkon kuthamadya watara 1.530 km² jembaré.

Kutha inki dadi kutha krajan administratif Dhistrik Raška. Kraljevo dumunung ing gisiking Kali Ibar.

Kutha kembar[besut | besut sumber]