Priština

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Priština
Pemandangan Pristina
Pemandangan Pristina
Elevation 652 m (2,139 ft)
Population (2011)
 • City 198.214
 • Metro 465.186 (2.011 Census)
Area code(s) +381 38
Website Municipality of Pristina Cithakan:Sq icon

Priština iku kutha krajan lan kutha paling gedhé ing Kosovo. Kutha iki dumunung ing sisih kidul nagara iki. Kutha Priština duwèni padunung 600.000 jiwa (2000) kanthi kapadhetan 661 jiwa/km². Kutha iki duwé mayoritas padunung ètnis Albania.

Kutha iki ngubungaké papan anggegana utama Papan Anggegana Internasional Priština lan Universitas Priština.

Lokasi Priština ing Kosovo

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Priština ing Wikivoyage


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Priština&oldid=1053143"