Zrenjanin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Zrenjanin
Зрењанин
City
Coat of arms of Zrenjanin
Coat of arms
Location of the municipality of Zrenjanin within Serbia
Location of the municipality of Zrenjanin within Serbia
NegaraSerbia
DistrikCentral Banat
Padunungan22
Pamaréntahan
 • MayorMileta Mihajlov (DS)
Laladan[1]
 • Municipalitas1.324 km2 (511 sq mi)
Cacah warga (2002 census)[2]
 • Kutha79.773
 • Municipal132.051
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)
Kodhe pos23000
Kodhe area+381 23
Car platesZR
Situs wèbwww.zrenjanin.rs
City Hall and monument of king Peter I of Serbia
Court House

Zrenjanin (Aksara Sirilik Serbia: Зрењанин, Basa Hungaria: Nagybecskerek, Jerman: Großbetschkerek, Basa Rumania: Becicherecu Mare) iku sawijining kutha lan munisipal ing Serbia, dumunung ing pérangan wétan provinsi Vojvodina ing Serbia. Kutha iki dadi punjer administrasi saka Dhistrik Banat Pusat ing Serbia. Sing ndunungi (taun 2002) ana 79,773 jiwa, lan ing munisipal Zrenjanin gunggung 132,051 jiwa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Municipalities of Serbia, 2006". Statistical Office of the Republic of Serbia. 
  2. Popis stanovništva, domaćinstava i Stanova 2002. Knjiga 1: Nacionalna ili etnička pripadnost po naseljima (ing basa Serbian). Statistical Office of the Republic of Serbia. 2003. ISBN 86-84443-00-09 Priksa gandra |isbn= (pitulung).