Užice

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Užice ing Serbia

UžiceSwara Užice (aksara Sirilik Serbia: Ужице) iku sawijining kutha ing Serbia pérangan kulon sing nduwèni pedunung watara 102.463 jiwa (wilayah kuthamadya 83.022 jiwa).

Wilayah kuthamadya ngèkspor woh-wohan lan janganan menyang Amérika Sarékat lan Eropah. Užice uga minangka kutha indhustri sing mrodhuksi tèkstil, kulit, mesin lan logam. Ing kutha iki ana uga pabrik amunisi sing wis madeg wiwit taun 1928. Užice uga nduwèni sawijining bandhara.

Galeri[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Užice ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Užice&oldid=827060"