Užice

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Užice ing Serbia

UžiceSwara Užice (aksara Sirilik Serbia: Ужице) iku sawijining kutha ing Serbia pérangan kulon sing nduwèni padunung watara 102.463 jiwa (wewengkon kuthamadya 83.022 jiwa).

Wewengkon kuthamadya ngèkspor woh-wohan lan jangonon menyang Amérika Sarékat lan Éropah. Užice uga minangka kutha indhustri sing mrodhuksi tèkstil, kulit, mesin lan logam. Ing kutha iki ana uga pabrik amunisi sing wis madeg wiwit taun 1928. Užice uga nduwèni sawijining papan anggegana.

Galeri[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Užice ing Wikimedia Commons.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Užice&oldid=991524"