Bergamo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Dalan cilik (via della Noca) tumuju città alta.
Biblioteca Angelo Mai ing Piazza Vecchia.
Città bassa.

Bergamo iku sawijining kutha ing Italia. Dumunung ana ing Region Lombardia, cacahé padunung 117.877 jiwa (2004) lan jembar wewengkon 38,7 km². Kapadhetan 3046 jiwa/km². Kutha iki minangka kutha krajan Provinsi Bergamo.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Eropah | Italia | Lombardia
Bergamo | Brescia | Como | Cremona | Lecco | Lodi | Mantova | Milan (Milano) | Pavia | Sondrio | Varese


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bergamo&oldid=969442"