Suwawal Timur, Pakis Aji, Jepara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Suwawal Timur

Peta lokasi Désa Suwawal Timur
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Jepara
Kecamatan Pakis Aji
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Suwawal Timur iku salah sawijining désa ing Kecamatan Pakis Aji, Kabupatèn Jepara, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]