Jepara, Jepara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Jepara
Kabupaten
Kabupaten Jepara
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Jepara iku salah siji kecamatan ing kabupatèn Jepara, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  1. Bandengan
  2. Bapangan
  3. Bulu
  4. Demaan
  5. Jobokuto
  6. Karangkebagusan
  7. Kauman
  8. Kedungcino
  9. Kuwasen
  10. Mulyoharjo
  11. Panggang
  12. Pengkol
  13. Potroyudan
  14. Saripan
  15. Ujungbatu
  16. Wonorejo

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]



 

Jepara, Jepara, Jawa Tengah

Kelurahan: Bandengan | Bapangan | Bulu | Demaan | Jobokuto | Karangkebagusan | Kauman | Kedungcino | Kuwasen | Mulyoharjo | Panggang | Pengkol | Potroyudan | Saripan | Ujungbatu | Wonorejo

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jepara,_Jepara&oldid=805400"