Sumitra

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sumitra
[[Gambar:|240px|Sumitra]]
Sumitra.
Jeneng miturut basa
Basa Sangskreta Sumitrā
Jeneng miturut aksara
Dewanagari सुमित्रा
aksara Bali
aksara Jawa

Sumitra (basa Sanskerta: सुमित्रा, Sumitrā) yaiku sawijining paraga ing wiracarita Ramayana. Dhèwèké yaiku salah sawijining garwané prabu Dasarata lan minangka ibu saka Laksamana lan Satrugna.

Cithakan:Ramayana-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sumitra&oldid=833597"