Sundarakanda

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Sundarakanda iku kitab nomer lima saka epos Ramayana. Kitab iki nyeritakake kepriye Anoman lunga menyang Alengka nggoleki Dewi Sita lan ngobong Alengka.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sundarakanda&oldid=839918"