Subahu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Subahu iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé: “Sing bauné apik.” Jenengé diarani ing layang gancaran Adiparwa, kitab pratamané Mahabharata.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Subahu&oldid=803668"