Wanara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Wanara kadadeyan saka tembung wana lan nara. Wana ateges alas ewadene Nara nduweni teges manungsa. Saengga Wanara ateges manungsa kang uripe ana ing alas. Ananging miturut Basa Jawa, wanara ateges kethek.

Dasanama[sunting | sunting sumber]

  • Rewanda
  • Kethek
  • Kapi
  • Munyuk
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wanara&oldid=879514"