Soklat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Soklat
About these coordinatesAbout these coordinates
— Color coordinates —
Triplet RGB #964B00
B (r, g, b) (150, 75, 0)
HSV (h, s, v) (30°, 100%, 59%)
Sumber [Unsourced]
B: Dinormalisasi ke [0–255] (byte)

Soklat iku werna arupa kuning peteng, oranye, utawa abang sing diiloni pencerahan sing relatif marang sinar utawa objèk werna putih.

sawetara ambang lan werna kuning saka kejenuhan luwih rendah dijenengaké soklat padhang.

Cèt werna soklat bisa digawé kanthi nambahaké werna ireng utawa werna pepak saka abang, jingga utawa kuning minangka werna ing intensitas rendah saka werna katelu.

Pita warna soklat[sunting | sunting sumber]


Varian werna soklat[sunting | sunting sumber]

Soklat pucet[sunting | sunting sumber]

Soklat pucet
About these coordinatesAbout these coordinates
— Color coordinates —
Triplet RGB #987654
B (r, g, b) (152, 118, 84)
HSV (h, s, v) (30°, 45%, 60%)
Sumber [Unsourced]
B: Dinormalisasi ke [0–255] (byte)

Tampilan ing tengen minangka werna "Soklat pucet".

Soklat tuwa[sunting | sunting sumber]

Soklat tuwa
About these coordinatesAbout these coordinates
— Color coordinates —
Triplet RGB #654321
B (r, g, b) (101, 67, 33)
HSV (h, s, v) (30°, 67%, 40%)
Sumber [Unsourced]
B: Dinormalisasi ke [0–255] (byte)

Tampilan ing tengen minangka werna "Soklat tuwa".

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Soklat ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Soklat&oldid=829722"