Cangkir

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Cangkir tèh karo tatakané

Cangkir utawa cingkir iku piranti kang digunakaké kanggo ngombé wédang. Cangkir ana warna-warna, ana kang digawé saka bahan lemah lempung, kramik, plastik, lan kaca. Cangkir iku fungsiné padha karo gelas, nanging wanguné luwih cilik ketimbang gelas lan mesthi ana gagang cekelan kang wanguné kaya kuping.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cangkir&oldid=829239"