Kebon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kebon yaiku panggonan kanggo nandur wit-witan sing nduwe kasil kayata woh-wohan lan janganan.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kebon&oldid=722984"