Ijo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kothak punika nuduhi warni ijo.
 

Ijo punika warni ingkang dipunasilake minangka dicampurake watara kekalih werna inggih menika werna biru kaliyan werna kuning.Cecampuran ingkang ngasilake werna ijo asring migunakake pabanding satunggal banding satunggal.Werna ijo uga asring kasebat ugi werna monokromatik.


KelirDaftar Kelir

Biru Enom Jambon Ireng Abu-Abu Perak Putih
Abang Jingga Kuning Ijo Biru Nila Ungu Enom
Emas Zaitun Ungu


Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ijo&oldid=805063"