Mayong Kidul, Mayong, Jepara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Mayong Kidul

Peta lokasi Désa Mayong Kidul
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Jepara
Kecamatan Mayong
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Mayong Kidul iku salah sawijining désa / kalurahan ing Kecamatan Mayong, Kabupatèn Jepara, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 

Mayong, Jepara, Jawa Tengah

Kelurahan: Bandung | Buaran | Bungu | Datar | Jebol | Kuanyar | Mayong Kidul | Mayong Lor | Ngroto | Pancur | Paren | Pelang | Pelemkerep | Pule | Rajekwesi | Sengonbugel | Singorojo | Tigajuru