Kandhangserang, Kandhangserang, Pekalongan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Kandhangserang

Peta lokasi Désa Kandhangserang
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Pekalongan
Kecamatan Kandhangserang
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -


Kandhangserang, iku salah sawijining désa ing Kecamatan Kandhangserang, Pekalongan, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki wewatesan :

ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 

Kandhangserang, Pekalongan, Jawa Tengah

Desa/Kelurahan: Bodas | Bojongkoneng | Bubak | Garungwiyoro | Gembong | Kandhangserang | Klesem | Lambur | Luragung | Sukaharja | Tajur | Wangkelang