Bojong, Pekalongan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Bojong
Kabupaten
Kabupaten Pekalongan
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
74.021 jiwa (2007)[1]
Desa/Kelurahan
22

Kecamatan Bojong iku salah siji kecamatan ing kabupaten Pekalongan. Jawa Tengah, Indonésia. Kecamatan Bojong dumunung kurang luwih 9 kilomèter saka Kajèn ibukutha kabupatèn Pekalongan.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 

Bojong, Pekalongan, Jawa Tengah

Desa/Kelurahan: Babalan Kidul | Babalanlor | Bojong Minggir | Bojong Wetan | Bojonglor | Bukur | Duwet | Jajar Wayang | Kalipancur | Karangsari | Kemasan | Ketitang Kidul | Ketitanglor | Legok Clile | Menjangan | Pantianom | Randu Muktiwaren | Rejasari | Sembung Jambu | Sumur Jomblangbaga | Wangandawa | Wiraditan


Bali menyang: Kabupaten Pekalongan
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bojong,_Pekalongan&oldid=805515"