Wuku Kuruwelut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kuruwelut (ing Bali karan Krulut), iku wuku sing kaping pitulas. Miturut kaum tradhisional ing Bali lan Jawa, minggu iki dilindhungi déning Bathara Wisnu.

Uga delengen[besut | besut sumber]