Ponte San Pietro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kali Brembo ing Ponte San Pietro

Ponte San Pietro iku sawijining comune ing Provinsi Bergamo, region Lombardia, Italy. Kutha iki dumunung ing 45°42′0″N 9°35′0″E / 45.70000°N 9.58333°E / 45.70000; 9.58333, watara 40 km lor-wétan kutha Milan lan watara 8 km kuloné kutha Bergamo. Miturut data tanggal 31 Dhésèmber 2005, kutha iki sing ndunungi cacahé 10,500 lan jembar wewengkon 4.67 km².[1]

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi

Eropah | Italia | Lombardia
Bergamo | Brescia | Como | Cremona | Lecco | Lodi | Mantova | Milan (Milano) | Pavia | Sondrio | Varese

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ISTAT.