Pomezia

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Balé Kutha Pomezia

Pomezia iku sawijining municipality utawa comune ing Provinsi Roma, region Lazio, Italia. Kutha iki dumunung ing koordinat 41° 41' 0" N 12° 30' 0" E. Jroning sensus Istat taun 2001, pedunungé ana 43,960 jiwa lan jembar wewengkon 110.92 km² (42.826 sq mi).

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing pedunung

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Eropah | Italia | Latium (Lazio)
Frosinone | Latina | Rieti | Roma | Viterbo
Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pomezia&oldid=961625"