Pomezia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Balé Kutha Pomezia

Pomezia iku sawijining municipality utawa comune ing Provinsi Roma, region Lazio, Italia. Kutha iki dumunung ing koordinat 41° 41' 0" N 12° 30' 0" E. Sajeroning sensus Istat taun 2001, sing ndunungi ana 43,960 jiwa lan jembar wewengkon 110.92 km² (42.826 sq mi).

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing pedunung

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Eropah | Italia | Latium (Lazio)
Frosinone | Latina | Rieti | Roma | Viterbo