Pomezia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Balé Kutha Pomezia

Pomezia iku siji municipality utawa comune ing Provinsi Roma, region Lazio, Italia. Kutha iki dumunung ing koordinat 41° 41' 0" N 12° 30' 0" E. Sajeroning sensus Istat taun 2001, sing ndunungi ana 43,960 jiwa lan jembar wewengkon 110.92 km² (42.826 sq mi).

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing pedunung

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Eropah | Italia | Latium (Lazio)
Frosinone | Latina | Rieti | Roma | Viterbo