Affile

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Comune Affile
Negara Flag of Italia Italia
Region Lazio
Provinsi Roma (RM)
Walikutha Diego Moriconi
Area 150 km² (58 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 41°53′N, 13°5′E
Gentilic Affilani
Kodhe Telepon 0774
Kodhe Pos 00021
Patron Santa Felicita
Regions of Italy.svg
Red pog.svg

Location of Affile in Italy
Website: www.affile.org

Affile kuwi sawijining comune (municipality) ing Provinsi Roma ing region Lazio, Italia, dumunung watara 50 km wérané kutha Roma.

Affile wewatesan karo: Arcinazzo Romano, Bellegra, Rocca Santo Stefano, Roiate, lan Subiaco.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]





Eropah | Italia | Latium (Lazio)
Frosinone | Latina | Rieti | Roma | Viterbo
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Affile&oldid=820100"