Pedhalangan, Banyumanik, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pedhalangan
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
KacamatanBanyumanik
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Pedhalangan iku kalurahan kang dumunung ing kacamatan Banyumanik, Semarang, Jawa Tengah, Indonésia.

Kalurahan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: kalurahan Kramas, kacamatan Tembalang, Semarang
ing sisih kidul karo: kalurahan Padhangsari, kacamatan Tembalang, Semarang
ing sisih kulon karo: kalurahan Sumurbata, kacamatan Banyumanik, Semarang
ing sisih wétan karo: kalurahan Bulusan lan kalurahan Tembalang, kacamatan Tembalang, Semarang

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]