Menyang kontèn

Pudhakpayung, Banyumanik, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pudhakpayung
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
KacamatanBanyumanik
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Pudhakpayung iku kalurahan kang dumunung ing kacamatan Banyumanik, Semarang, Jawa Tengah, Indonésia.

Kalurahan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: kalurahan Banyumanik

, kacamatan Banyumanik, Semarang

ing sisih kidul karo: Kabupatèn Semarang
ing sisih kulon karo: kacamatan Gunungpati

, Semarang

ing sisih wétan karo: Kabupatèn Semarang ; lan kalurahan Gedawang

, kacamatan Banyumanik, Semarang

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]