Menyang kontèn

Banyumanik, Kutha Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Banyumanik, Semarang)
Banyumanik
Kacamatan
Banyumanik kapernah ing Jawa Tengah
Banyumanik
Banyumanik
Banyumanik kapernah ing Indonesia
Banyumanik
Banyumanik
Koordhinat: 7°04′11″S 110°25′14″E / 7.06985°S 110.42063°E / -7.06985; 110.42063Koordhinat: 7°04′11″S 110°25′14″E / 7.06985°S 110.42063°E / -7.06985; 110.42063
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
Kodhe laladan
administrasi
33.74.11

Banyumanik iku kacamatan ing Kutha Semarang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.