Menyang kontèn

Srondhol Kulon, Banyumanik, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Srondhol Kulon
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
KacamatanBanyumanik
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Srondhol Kulon iku kalurahan kang dumunung ing kacamatan Banyumanik, Semarang, Jawa Tengah, Indonésia.

Kalurahan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: kalurahan Tinjamaya, kacamatan Banyumanik, Semarang
ing sisih kidul karo: kalurahan Banyumanik, Semarang
ing sisih kulon karo: kacamatan Gunungpathi, Semarang
ing sisih wétan karo: kalurahan Sumurbata, lan kalurahan Srondhol Wétan, kacamatan Banyumanik, Semarang

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]