Menyang kontèn

Ngesrep, Banyumanik, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngesrep
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
KacamatanBanyumanik
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Ngesrep iku kalurahan kang dumunung ing kacamatan Banyumanik, Semarang, Jawa Tengah, Indonésia.

Kalurahan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: kacamatan Candhisari, Semarang
ing sisih kidul karo: kalurahan Sumurbata, kacamatan Banyumanik, Semarang
ing sisih kulon karo: kalurahan Tinjamaya, kacamatan Banyumanik, Semarang
ing sisih wétan karo: kacamatan Tembalang, Semarang

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]