Candhisari, Kutha Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Candhisari, Semarang)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Candhisari
Kacamatan
Candhisari kapernah ing Jawa Tengah
Candhisari
Candhisari
Candhisari kapernah ing Indonésia
Candhisari
Candhisari
Koordhinat: 7°00′57″S 110°25′40″E / 7.01592°S 110.42769°E / -7.01592; 110.42769Koordhinat: 7°00′57″S 110°25′40″E / 7.01592°S 110.42769°E / -7.01592; 110.42769
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
Kodhe laladan
administrasi
33.74.08

Candhisari iku kacamatan ing Kutha Semarang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)