Bulusan, Tembalang, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bulusan
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
KacamatanTembalang
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Bulusan inggih punika salah siji kalurahan kang dumunung ing kecamatan Tembalang, Semarang, Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]