Prometium: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Réferènsi: replaced: Referensi → Réferènsi
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Réferènsi: replaced: Referensi → Réferènsi)
Prometium kudu ditangani kanthi ati-ati banget amarga sipaté kang '''radioaktif banget'''. Utamané, prometium bisa mancarké sinar X jroning kahanan ''[[beta decay]]''. Umur paroné kurang saka [[plutonium]]-239 kanthi faktor watara 1350, lan sipat mawa racun biologiné uga dadi luwih dhuwur. Prometium ora nduwèni peran biologi.
 
== ReferensiRéferènsi ==
<!-- See [[Wikipedia:Footnotes]] for instructions. -->
<references />
348.872

besutan

Menu navigasi

Piranti pribadi

Mandhala aran

Varian

Liyané