Provinsi Pisa: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
11 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
{{Infobox_ProvinceIT |
fullname = ProvinsiPropinsi Pisa|
name = Pisa |
region = [[Toscana]] |
}}
 
'''Pisa''' ([[basa Italia]]: ''Provincia di Pisa'') iku sawijining [[ProvinsiPropinsi Italia|provinsipropinsi]] ing ''regione'' [[Toscana]] ing [[Italia]]. Kutha krajané dumunung ing kutha [[Pisa]].
 
Jembar wewengkon 2.444&nbsp;km², lan populasi 384.555 ([[2001]]). Ana 39 ''comune'' ing provinsipropinsi iki.<ref>[http://www.upinet.it/indicatore.asp?id_statistiche=6 ''Istat'']</ref>.
 
== Komunitas wigati ==
 
{{Toscana}}
{{ProvinsiPropinsi Pisa}}
{{Italia}}
 
[[Kategori:ProvinsiPropinsi Italia|Pisa]]
 
 
352.737

besutan

Menu navigasi