Provinsi Pistoia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Propinsi Pistoia
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Toscana
Ibukutha Pistoia
Area 965 km²
Populasi (2004) 268.503
Kapadhetan 278
Komunitas 22
Nomor Polisi PT
Kodhe Pos 51100
Kodhe Telepon 0573
ISTAT 047
Presidhèn Gianfranco Venturi
Pistoia posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Pistoia ing Italia

Pistoia (basa Italia: Provincia di Pistoia) iku propinsi ing regione Toscana ing Italia. Kutha krajané dumunung ing kutha Pistoia.

Jembar wewengkon 965 km², lan populasi 268.503 (2001). Ana 22 comune ing propinsi iki.[1].

Réferènsi[besut | besut sumber]

<Rujukan/>

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Eropah | Italia | Toscana
Arezzo | Firenze | Grosseto | Livorno | Lucca | Massa-Carrara | Pisa | Pistoia | Prato | Siena

Cithakan:Propinsi Pistoia


  1. ^ Istat
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Pistoia&oldid=1103802"