Provinsi Pisa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Propinsi Pisa
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Toscana
Ibukutha Pisa
Area 2,448 km²
Populasi (2005) 394,101
Kapadhetan 161
Komunitas 39
Nomor Polisi PI
Kodhe Pos 56010, 56011, 56017, 56019-56022, 56025, 56027, 56029-56038, 56040-56043, 56046, 56048
Kodhe Telepon 050, 0565, 0571, 0586, 0587, 0588
ISTAT 050
Presidhèn Andrea Pieroni
Pisa posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Pisa ing Italia

Pisa (basa Italia: Provincia di Pisa) iku propinsi ing regione Toscana ing Italia. Kutha krajané dumunung ing kutha Pisa.

Jembar wewengkon 2.444 km², lan populasi 384.555 (2001). Ana 39 comune ing propinsi iki.[1].

Komunitas wigati[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ Istat

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Eropah | Italia | Toscana
Arezzo | Firenze | Grosseto | Livorno | Lucca | Massa-Carrara | Pisa | Pistoia | Prato | Siena

Cithakan:Propinsi Pisa


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Pisa&oldid=1024463"