Pisa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Artikel iki ngenani kutha Pisa, déné artikel bab Provinsi Pisa pirsani Provinsi Pisa
Comune di Pisa
Negara Flag of Itali Italia
Region Toscana
Provinsi {{{provinsi}}}
Walikutha Marco Filippeschi
Democratic Party(since April 28, 2008)
Area 185 km² (71 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 43°43′N 10°24′E / 43.717°N 10.400°E / 43.717; 10.400Koordhinat: 43°43′N 10°24′E / 43.717°N 10.400°E / 43.717; 10.400
Gentilic Pisan (Basa Italia: Pisani)
Kodhe Telepon 050
Kodhe Pos 56100
Frazioni Marina di Pisa, Tirrenia, Calambrone, Barbaricina, Riglione, Oratoio, Putignano, San Piero a Grado, Coltano, Sant'Ermete, Ospedaletto
Patron San Ranieri
 - Day June 17
Regions of Italy.svg
Red pog.svg

Location of Pisa in Italy
Website: www.comune.pisa.it
Menara miring ing Pisa

Pisa iku sawijining kutha ing Toscana, Italia tengah, ing sisih tegnen sungapan Kali Arno ing Segara Tirenia. Pisa minangka kutha krajan Provinsi Pisa. Jembaré ana 185 km² lan padunungé gunggung 88.363 jiwa (Desember 2004).

Kutha ini paling dikenal minangka kutha turis amarga anané Menara Pisa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pisa&oldid=970658"