Haurgeulis, Indramayu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kecamatan Haurgeulis
Kabupatèn
Indramayu
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Haurgeulis iku salah sijining kecamatan ing kabupatèn Indramayu, Jawa Barat. Haurgeulis iku salah sijine Kecamatan sing Heterogen ya iku akeh golongan etnis urip ning kene ya iku: Jawa, Sunda, Arab, Cina, Betawi lan Padang.

Desa-Desa[besut | besut sumber]

Sakdurunge tahun 2003 cacahing desa ana 16. Saiki mung kari 10 (sepuluh) sabab sing enem wis ngedekna kecamatan dhéwé, ya iku kecamatan Gantar, Indramayu. Arane desa ing Haurgeulis sing cacahe 10 ya iku: 1. Desa Haurgeulis, 2. Desa Haurkolot, 3.Desa Sukajati, 4.desa Mekarjati 5. Desa Cipancuh, 6.Desa Sumbermulya, 7. Desa Sidadadi 8. Desa Wanakaya, 9. Desa Karangtumaritis, 10. desa Kertanegera.

Cithakan:Kecamatan Haurgeulis

Bali menyang: Kabupatèn Indramayu