Jatibarang, Indramayu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Aksara Latin
     


Jatibarang
Kacamatan
Jatibarang kapernah ing Jawa Kulon
Jatibarang
Jatibarang
Jatibarang kapernah ing Indonésia
Jatibarang
Jatibarang
Koordhinat: 6°28′32″S 108°18′28″E / 6.4754564°S 108.307878°E / -6.4754564; 108.307878Koordhinat: 6°28′32″S 108°18′28″E / 6.4754564°S 108.307878°E / -6.4754564; 108.307878
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènIndramayu
Kodhe laladan
administrasi
32.12.13

Kacamatan Jatibarang iku kacamatan ing kabupatèn Indramayu, Jawa Kulon.[1]

Desa[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)