Menyang kontèn

Jatibarang, Indramayu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Aksara Latin
     
Jatibarang
Kacamatan
Jatibarang kapernah ing Jawa Kulon
Jatibarang
Jatibarang
Jatibarang kapernah ing Indonesia
Jatibarang
Jatibarang
Koordhinat: 6°28′32″S 108°18′28″E / 6.4754564°S 108.307878°E / -6.4754564; 108.307878Koordhinat: 6°28′32″S 108°18′28″E / 6.4754564°S 108.307878°E / -6.4754564; 108.307878
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènIndramayu
Kodhe laladan
administrasi
32.12.13

Kacamatan Jatibarang iku kacamatan ing kabupatèn Indramayu, Jawa Kulon.[1]

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.