Krasak, Jatibarang, Indramayu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aksara Latin
     
Krasak
Krasak kapernah ing Indonésia
Krasak
Krasak
Koordhinat: 6°25′8″S 108°17′5″E / 6.41889°S 108.28472°E / -6.41889; 108.28472
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
Kabupatèn Indramayu
Kacamatan Jatibarang
Kodhe laladan
administrasi
32.12.13.2011

Krasak iku désa ing Kacamatan Jatibarang, Kabupatèn Indramayu, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 maint: unrecognized language (link)